GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Nisan 2017 Çarşamba 13:31

Başkan Çerçioğlu'na pankartlı teşekkür

Aydın'ın Kuloğulları mahallesinde faaliyete giren içme suyu arıtma tesisi mahalleli tarafından büyük sevinçle karşılandı.

İçmesuyu sorunlarını kökten çözmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla yatırım hamlesini sürdüren ASKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Kuloğulları mahallesinde içme suyu arıtma tesisi açtı. Yapımı tamamlanarak hizmete sunulan tesis sağlıklı ve sorunsuz içme suyunu çeşmelere ulaştıracak.

İçme suyu arıtma tesisinin hizmete açılması ile birlikte sağlıklı ve sorunsuz içme suyuna kavuşan Kuloğulları halkı Başkan Çerçioğlu’na pankartla teşekkür etti. Vatandaşlar hazırladıkları pankartta; “MAHALLEMİZE İÇME SUYU ARITMA TESİSİ YAPARAK SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTURAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. 

3 ADET YENİ ARITMA TESİSİ DAHA HAZIR
İl genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde içme suyu arıtma tesisi yapımını sürdüren ekipler önümüzdeki günlerde çalışmaları tamamlanmak üzere olan Efeler ilçesi Gölhisar, Armutlu ve Şahnalı mahallelerinde 3 yeni tesisi daha hizmete sunacak.