GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2016 Çarşamba 09:13

Başkan Çalkaya’dan çocuklara havuz hediyesi!

Okullarında başarılı Balçovalı olan çocuklara en güzel hediye Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’dan geldi. Balçova'nın başarılı çocukları su parkının serin havuzlarında yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.

Düzenlediği değişik etkinliklerle çocukların gönlünü fetheden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, okulların tatile girdiği sıcak yaz günlerinde de Balçovalı minikleri unutmadı. Okullarında başarılı olan veya yeterli imkânı olmadığı için yaz tatiline gidemeyen Balçovalı çocuklar Balçova Belediyesi tarafından İzmir’in tek su parkı olan Aquacity’e götürülüyor.

Balçova Belediyesi’nin açtığı Semtevleri tarafından tespit edilen yaşları 8 ile 16 arasında çocuklar, belediyenin spor eğitmenleri ve gönüllü anneler gözetiminde araçlarla su parkına götürülüyor. Birçoğu ilk defa su parkına gelen çocuklar gün boyunca su kaydıraklarından kayarak dalga havuzuna giriyor. Havuzda yorulan çocukların öğle yemekleri de Balçova Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Özellikle eğitime ve okullara verdiği desteklerle çocukların gönlünü fetheden Başkan Çalkaya “Bizim arzumuz dünyadaki tüm çocukların tüm imkanlardan eşit bir şekilde yararlanması. Bu belki bir ütopya ama kendi ilçemizde bunu uygulamaya çalışıyoruz. Eğitim de olduğu gibi hayatın sunduğu güzel imkanlarda da çocuklar arasındaki farklılıkları ortadan kaldırıyoruz” diye konuştu.