GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Ocak 2019 Pazartesi 11:57

Başkan Çalkaya’dan 4’üncü dönem mesajı: Halkımın huzuru için çalışacağım!

Balçova Belediye Başkanı Çalkaya, 3 dönemin ardından 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmesiyle ilgili, “15 yıldır Balçova halkının yüksek teveccühü ile Balçova Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. Bugün, bir dönem için tekrar adaylığım açıklandı.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Balçova’nın iyiliği, Balçova halkının huzuru için çalışacağım” dedi.

EGEDESONSÖZ- Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, 3’üncü döneminin ardından 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterildi. Belediye Başkanı Çalkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

15 yıldır Balçova halkının yüksek teveccühü ile Balçova Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. Bugün, bir dönem için tekrar adaylığım açıklandı.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Balçova’nın iyiliği, Balçova halkının huzuru için çalışacağım. Kimsenin aç ve açıkta olmadığı; refahın, paylaşmanın ve huzurun olduğu bir Balçova için çalışmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklara ve kadınlara desteğimiz artarak devam edecek. Bu onurlu görev için yüreğimizin birlikte attığı, sevinci ve üzüntüyü birlikte yaşadığımız Balçova halkının desteklerinin bizimle olacağına tüm kalbimle inanıyorum.