GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Eylül 2019 Pazar 08:36

Başkan Batur’dan flaş hamle: Konak ve Narlıdere ortak oluyor!

Narlıdere Zihinsel Özürlüleri Koruma ve Destekleme Derneği’nin İZKA ile yapmış olduğu “Nar Taneleri Eko Çiftlik ve Sosyal Yaşam Merkezi” projesine Konak Belediyesi’nin de ortak olması için harekete geçildi. Önerge meclis gündemine alındı. İlk oturumda oylanacak maddenin kabul edilmesi bekleniyor.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’de hayata geçirdiği “Nar Taneleri Eko Çiftlik ve Sosyal Yaşam Merkezi” projesi için harekete geçti. Konak Belediyesi’nin Eylül ayındaki meclis oturumunda gündeme gelecek olan önerge kabul edildiği takdirde projeye ortak olunacak.

Program, 4 dönem Narlıdere’de görev yapan Başkan Batur’un, ‘Gerçekleştirmekten en çok mutlu olduğum’ dediği projeler arasında yer alıyor.

Batur, engelli çocuklar için yeni süreçte Konak’ta görev yaparken de somut bir hamle gerçekleştirmiş oldu. ‘Narlıdere Zihinsel Özürlüleri Koruma ve Destekleme Derneği’nin İZKA ile yapmış olduğu “Nar Taneleri Eko Çiftlik ve Sosyal Yaşam Merkezi” projesine Konak Belediyesi olarak proje ortağı olunması’ ilk oturumda masaya yatırılacak. Maddenin oy birliğiyle kabul edilmesi bekleniyor.