GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Şubat 2021 Salı 12:12

Başkan Batur çizmeleri çekti, sahaya indi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir'de şiddetli yağış sonrası yaşanan sel ve taşkın olayları nedeniyle sahada ekipler ile birlikte denetime çıktı. Denetim sonrası görüşlerini sosyal medya hesabından duyuran Batur, " Biz de esnafımızla ve vatandaşımızla görüşüp sıkıntıları yerinde incelemeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - İzmir'de 1 Şubat tarihinde başlayan ve gece yarısı şiddetini arttıran sağanak yağış sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler teyakkuz haline geçti.
Şiddetli yağmur sonrası İzmir'de çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken, bir çok ilçede belediye başkanları bizzat sahaya inerek ekipler ile birlikte çalışmaları takip etti.

İzmir'in kalbi olarak nitelendirilen Konak'ta da Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yağmurluk ve botlarını giyerek sahaya inan isimler arasındaydı. Esnafı ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Batur, ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda  bulundu.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un paylaşımı şu şekilde:

"İzmir’de dün geceden bu yana metrekareye 126 kilogram yağış düştü. Sabah saatlerinden beri ekiplerimiz baskın yaşanan yerlere bir yandan ulaşmaya çalışırken bir yandan da ulaştıkları bölgelerde müdahalelerde bulunuyor.

Biz de esnafımızla ve vatandaşımızla görüşüp sıkıntıları yerinde incelemeye devam ediyoruz. Geçmiş olsun İzmir, bir afet daha atlattık."