GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Haziran 2018 Perşembe 14:43

Başkan Bakıcı'dan Selçuk’ta resmi bayramlaşma

Selçuk'ta resmi bayramlaşma Selçuk Kaymakam Vekili Erol Türkmen, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Selçuk’ta Resmi Bayramlaşma Töreni Selçuk İlçe Protokolün katılımıyla gerçekleşti. İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde Selçuk Kaymakam Vekili Erol Türkmen, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcıları Tülay Ayarman ve Özkan Aracı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı.
Selçuk İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde gerçekleşen kutlama programında bir konuşma yapan Selçuk Kaymakam Vekili Erol Türkmen; “Tüm Selçuklu hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADILAR
Kaymakam Vekili Erol Türkmen’in ardından bir konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Başkan Bakıcı da; “Güzel bir Ramazan geçirdik. Halkımızla iç içe olduk; birlikte olduk. İftar sofralarımızın bereketiyle bir araya geldik. Ramazan’ı bu şekilde güzel geçirmenin hoşnutluğu içerisindeyiz. Yarın da bayram. Bayram kardeşliktir, dostluktur, barıştır, huzurdur. Dini bayramların hem İslam alemine, hem ülkemize, hem ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerim, kurum amirlerinin, sivil toplum örgütlerinin, siyasi partilerin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Selçuk İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nin ardından protokol üyeleri Polis Merkezi, Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Burada görev yapan polis ve askerlerin bayramını kutlayan Kaymakam Vekili Türkmen, Başkan Bakıcı ve beraberindeki protokol üyelerinin bir sonraki ziyaret adresi Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi oldu. Protokol üyeleri huzurevi sakinleriyle sohbet ederek; onların bayramlarını kutladı. Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerinden Hüseyin Mucurluoğlu da protokol üyelerine bir şiir okudu.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Selçuk Kaymakam Vekili Erol Türkmen ile Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte şehit babası İbrahim Taşdemir ve Gazi Ali Karaman’ı evinde ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerin ardından Selçuk Protokolü’nün Ramazan Bayramı kutlaması sona erdi.