GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Şubat 2018 Çarşamba 09:39

Başkan Badem engelliye 'Umut' oldu

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem söz verdiği engelli vatandaşa akülü sandalyeyi teslim etti

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, engelli bir bireyin umudu olmaya devam ediyor. Söz verdiği gibi, Umut Eker’e akülü sandalyesi teslim edildi.

Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalar yapan Ödemiş Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli bireylere destek oluyor. Geçtiğimiz günlerde Bıçakçı Mahallesi ziyaretlerinde engelli bir öğrenciye söz veren Başkan Mahmut Badem, akülü sandalye hediye etti. Başkan Mahmut Badem, Bıçakçı Bedriye Baykaş Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi olan Umut Eker’i okulunda ziyaret ederek,  akülü sandalyesini verdi. Başkan Mahmut Badem; “İhtiyaç sahibi bir vatandaşımıza ulaştırılmak üzere hayırsever bir vatandaşımız tarafından bize verilen akülü sandalyenin Umut’un yaşamını kolaylaştırmasını diliyorum. Bundan böyle okuluna rahatlıkla gelip gidebilecektir. Derslerine çok çalışarak, ailesine ve arkadaşlarına başarısından söz ettirecektir” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür eden, 7. sınıf öğrencisi Umut Eker, mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaştı. Başkan daha sonra okuldaki öğretmen ve velilerle sohbet etti.