GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Mart 2018 Cuma 11:43

Başkan Badem'den kadınlara 'annelik' övgüsü

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla organize edilen programlara katıldı. Başkan Mahmut Badem; “Ülkemizin geleceği sizlerin yetiştireceği çocukların eseri olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde  ilk olarak özel bir tekstil fabrikası çalışanlarıyla biraraya geldi. Kadın çalışanlarla sohbet eden Başkan, kadınlara karanfil dağıtarak gününü kutladı. Daha sonra AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı. Huzurevi sakinlerini de davet edildiği programda, kadınlar sohbet eden Başkan Mahmut Badem; “ Elinin emeği alnın teriyle evine aş götürmek için mücadele eden ya da evde eşine ve geleceğimizin sahipleri çocuklarımızı yetiştiren, hizmet eden kadınlarımızın günü kutlu olsun. Hayatımızın her anında sizler varsınız. Ülkemizin geleceği sizlerin yetiştireceği çocukların eseri olacaktır. Yerel yönetimler olarak bizler her zaman sizleri sahip çıkmaya çalışıyoruz. İyi varsınız” dedi.BELEDİYE KADIN ÇALIŞANLARINA ZEYTİN FİDANI
Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediyede görev yapan kadınları çalışma yerlerinde ziyaret ederek, zeytin fidanı ve karanfil dağıttı. Başkan, “ Ödemiş’e hep birlikte hizmet ediyoruz. Hepimizin dikili bir ağacı olsun istedik. Bu özel günde Bademli Fidan Kooperatifimizden gönderilen zeytin fidanları için  kooperatifimiz yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.