GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Mart 2018 Cuma 10:49

Başkan Badem 6 ülke temsilcisini konuk etti

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Erasmus + AB projesi kapsamında ilçeye gelen "Strategies 21" konulu proje ortağı 6 ülke temsilcini konuk etti.

Erasmus+ AB projesi kapsamında “Strategies 21" konulu proje ortakları, projenin 5. hareketliliği için Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi’ne geldi. Okuldaki çalışmaların yanı sıra ziyaretler gerçekleştiren grup, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti. Okul Müdürü İlhan Koca ve İngilizce öğretmeni Sevinç Altıntaş ile birlikte gelen grup, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlçe hakkında genel bilgiler veren Başkan Mahmut Badem; “Portekiz, Fransa, Macaristan, İtalya, İspanya ve Bulgaristan olmak üzere 6 ülkeden gelen konuklarımızı kentimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.  İspanya’dan gelen temsilci başkana Don Benito Belediyesi’nin amblemi olan bir tablo ve İspanya Kraliyet ailesini ifade eden rozet hediye etti. Başkan Mahmut Badem de Ödemiş’in simgesi olan efe heykeli ile rozet hediye ederek,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadın konuklara karanfil dağıttı.