GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Ocak 2017 Cuma 12:23

Başkan Atila’dan Eskişehir çıkarması: Büyükerşen’den ne talep etti?

Bornova Belediye Başkanı Eskişehir’e giderek ‘efsane başkan’ Büyükerşen’le bir araya geldi. Atila, Büyükerşen'den, Belkahve'deki Atatürk Anı Evi'ne konulmak üzere Atatürk'ün bal mumu heykelini yapmasını istedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Eskişehir’e giderek hayata geçirdiği projelerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'le bir araya geldi.

Atila, Büyükerşen'den kente kazandırdığı projeler hakkında bilgi alırken, Bornova'da gerçekleştirdiği çalışmaları Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ile paylaştı.

Atila'nın görüşmede Türkiye’de türünün ilk örneği olan 'Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ni kente kazandıran Büyükerşen'den, Bornova Belediyesi'nin Belkahve'de yapımını tamamladığı Atatürk Anı Evi'ne konulmak üzere Atatürk'ün bal mumu heykelini yapmasını istediği öğrenildi.

Güzel sanatlara olan ilgisiyle bilinen Büyükerşen'in Atila'nın isteğine olumlu yaklaştığı, yakın zamanda da İzmir'e gelerek Atatürk Anı Evi'ni gezmek istediğini söylediği öğrenildi.