GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Mayıs 2023 Cuma 09:09

Başkan Aslanoğlu, Soyer'in performansına dikkat çekti: Yorulmak bilmiyor!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğu, seçim sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sarf ettiği efor ile ön plana çıktığını kaydetti. Başkan Aslanoğlu açıklamasında “Çok fazla örgüt işlerine karışmayı sevmez kendisi ama partili olmak, ülkeyi sevmek, partinin düşüncelerinin ülke için faydası olduğunu düşünmek daha farklı… Gerçekten yorulmak bilmiyor, enerjisi müthiş” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, SonSöz TV’de katıldığı programda Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı.

Seçim sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilçe belediye başkanlarının sahada aktif olarak çalıştığına dikkat çeken Aslanoğlu, “İlk günden beri Sayın Soyer, CHP’nin bir neferi gibi hareket etti. Tam bir partili kimliği ile hareket etti. Çok fazla örgüt işlerine karışmayı sevmez kendisi ama partili olmak, ülkeyi sevmek, partinin düşüncelerinin ülke için faydası olduğunu düşünmek daha farklı… Üstüne düşeni vazifeleri yapıyor Sayın Soyer… Parti üyemiz ve büyükşehir belediye başkanımız. Gerçekten yorulmak bilmiyor, enerjisi müthiş. Dün gece en son 1:30’da ayrıldık. Enerjisine hayranım. Öyle bir enerji ki güne erken başlayıp gece 1:30’a kadar sürüyor. Sahaya çok katkısı oldu. İlçe belediye başkanlarımız yine sahada aktifler. Dün Kemalpaşa’da 9 belediye başkanımız, 3 vekilimiz, 7 vekil adayımız vardı. Kemal Kılıçdaroğlu 13’üncü cumhurbaşkanı olsun diye koşturuyorlar. Hepimiz biliyoruz ki Kılıçdaroğlu kazanamazsa ekonomi, özgürlükler bitecek. Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olacağını biliyoruz ama seçilmezse durumun vahim olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.