GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:02

Başkan Aslanoğlu'ndan Vali Köşger'e 'afet' ziyareti... 'Her türlü göreve hazırız!'

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu "Deprem dayanışması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğimizi aktardım. Koordinasyona katkı sağlamak içinde her türlü göreve hazır olduğumuzu arz ettim." mesajı verdi.

EGESONSÖZ - Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından İzmir'de örnek bir dayanışma sergilenmiş ve Valilik, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde toplanan onlarca TIR afet bölgesine gönderilmişti. 

Dayanışma çağrıları devam ederken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aslanoğlu ziyarette Vali Köşger'e deprem dayanışması ile ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ve dayanışma koordinasyonuna katkı sağlamak için her türlü göreve hazır oldukları mesajı verdi. 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkan Aslanoğlu şunları ifade etti:

İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek, depremden etkilenen illerimize, İzmir dayanışmasıyla gönderilen yardımlardaki desteği için teşekkür ettim. Deprem dayanışması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğimizi aktardım. Koordinasyona katkı sağlamak içinde her türlü göreve hazır olduğumuzu arz ettim.