GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Haziran 2023 Salı 17:11

Başkan Aslanoğlu'ndan 'seçim analizi' yanıtı: İşiniz gücü algı!

Seçim sadece İzmir’de olsa farklı kazanmıştık’ sözleri nedeniyle sosyal medyada gündem olan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan 'İşiniz gücünüz algı' yanıtı geldi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  dün (5 Mayıs) gerçekleştirdiği basın açıklaması ile yeniden gündemde ilk sırayı almıştı. 

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini değerlendirmek için basın mensupları ile bir araya gelen Şenol Aslanoğlu, hazırlanan sunumları basın mensuplarına anlatırken dikkat çeken bir değerlendirmede bulunmuştu. Aslanoğlu, kentte yakalanan farka dikkat çekmek için “İzmir’de Kılıçdaroğlu’nun aldığı oy 1 milyon 20 bin Erdoğan'ın aldığı oydan fazladır. Yani seçim sadece İzmir’de olsaydı 1 milyon farkla Kemal Bey kazanırdı. İzmir performansını gösteren Türkiye genelinde başka il yok.  İzmir her zamanki gibi aydınlığa sahip çıkmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

ASLANOĞLU'NDAN ALGI ÇIKIŞI
Sosyal medyada gündem olan İl Başkanı Aslanoğlu'ndan 'algı' çıkışı geldi. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Aslanoğlu montaj videolarla iftira atıldığını ifade etti. 

Aslanoğlu'nun paylaşımı şu şekilde: 

Montajcı AKP Trolleri, montaj kaset ile gündem çarpıtmaya çalışan AKP trolleri seçimde yaptığınızı yapmaya devam ediyorsunuz. İşiniz gücünüz algı operasyonu. İşiniz gücünüz ifitira. canlı yayınlanan basın toplantısını izleyen 40 gazeteci şâhittir. İzmirlilerin teveccühünü , İzmir’in başarısını dile getirdiğimiz tespitimizi montajsız izlemek isteyen herkes için Anka haberin linkini paylaşıyorum.