GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Şubat 2016 Pazar 12:08

Başkan Arslan'dan ilginç yarışma: Mezun olduğu okulu...

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sosyla medyadan “Çiğli’yi ne kadar tanıyoruz” adlı bir yarışma başlattı.

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sevgililer Günü’nde Çiğlililere Çiğli’yi sordu. İlk doğru cevabı veren kişiler Akvaryum Kafe'de yemek kazandı. Sorular içerisinde, “Hasan Arslan hangi üniversiteden mezun olmuştur” gibi sorular yer aldı. 

Başkan Arslan, 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle Çiğli halkı için “Çiğli’mizi Ne Kadar Tanıyoruz?” adlı bir yarışma düzenledi. Yarışmada sorularını ilk olarak doğru cevaplayan on çifte Akvaryum Kafe’de yemek vereceğini sosyal medya hesabından bildirdi.

Cuma ve cumartesi günleri içerisinde Çiğli ile ilgili sorduğu sorulara Belediye çalışanı olmamak kaydı ile ilk doğru cevap veren farklı on Çiğli vatandaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Akvaryum Kafe’de çift kişilik yemek hediyesi kazandı.

BAŞKAN HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDU?
Facebook’taki “Halkçı Başkan Hasan Arslan” hesabından yayınlanan sorular şöyle: “Çiğli kaç yılında ilçe oldu? Çiğli'nin kaç tane mahallesi vardır? Çiğli Gediz Deltası'nda kaç tür Kuş vardır.? Çiğli'de bulunan antik kentin adı nedir?  Şimdiki Belediye Başkanımız Hasan Arslan hangi yüksek okuldan mezun olmuştur? Şirintepe ve Güzeltepe mahallelerinin eski adı nedir? Çiğli'de kurulan ilk devlet üniversitesinin adı nedir? Çiğli Belediye Sporun kuruluş tarihi nedir? Çiğli'de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi kaç yılında faaliyete geçmiştir? Çiğli'de bulunan en eski okullarımızdan Büyükçiğli Anadolu Lisesi kaç yılında eğitim-öğretim hizmetine başlamıştır?”