GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Aralık 2020 Perşembe 13:42

Başkan Arda’dan görevden alma iddiasına yanıt: Bir numaralı adamım!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda belediye başkan yardımcısı Necati Kırmaz’ın koronavirüs tedavisi gördüğünü ve görevinden alınmasının söz konusu olmadığını söyledi. Arda, “Necati bey benim bir numaralı adamım” dedi. Arda, ayrıca Park Bahçeler Müdürü Yasemin Yazar’ın kan değişikliği gerekçesiyle görevinden alındığını söyledi.

EGEDESONSÖZ- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda evinde koronavirüs tedavisi gören Belediye Başkan Yardımcısı Necati Kırmaz’ın görevine devam ettiğini söyledi. Arda,  Kırmaz’ın görevden alınmasının söz konusu olmadığını belirtirken, “Birlikte yola çıktığım ekibimden bir numaralı adamım. Kendisine kritik müdürlükler bağlıdır. Hepsi de önemli işler yapıyor. Çalışmalarından gayet memnunum. Bir sorun yok. Necati bey görevinin başındadır” dedi.

Başkan Arda, Park Bahçeler Müdürü Yasemin Yazar’ı da görevden aldığını söylerken rotasyonu “kan değişikliği” olarak yorumladı.  Yazar’ın aynı müdürlükte görevine teknik personel olarak devam ettiğini söyleyen Arda, belediyede müdürleri değiştirme yetkisinin belediye başkanında olduğunu, bunun da normal karşılanması gerektiğini sözlerine ekledi.