GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Haziran 2017 Salı 12:33

Başkan Ankara yolcusu: 'Adalet Yürüyüşü'ne 'Koca' destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne katılacak. Kocaoğlu’na Eşi Türkegül Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile kadınlar eşlik edecek.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı “adalet yürüyüşü” devam ediyor. Partililer ve çok sayıda vatandaşla birlikte Ankara’dan yola çıkan Kılıçdaroğlu geceyi çadırda geçirirken Kızılcahamam’dan Bolu Gerede İlçesi’ne doğru yürüyüşünü sürdürüyor.

Adalet Yürüyüşü’ne İzmir’den başlayan ve Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde Ankara’dan gelen heyetle buluşacak olan CHP İzmir İl Örgütü de Manisa Akhisar’a ulaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’dan yola çıkan Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne katılma kararı aldı. Akşam saatlerinde uçakla Ankara’ya gidecek olan başkan daha sonra Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş konvoyuna katılacak. Kocaoğlu burada geceyi geçirecek ve Çarşamba günkü yürüyüşte Kılıçdaroğlu’nun yanında olacak.

Başkan Kocaoğlu’na Ankara-Bolu arasındaki yolculukta eşi Türkegül Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da eşlik edecek. Kocaoğlu’nun yanındaki bayan destek ekibinde CHP İzmir İl Kadın Kolları üyeleri de yer alacak. Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Perihan Yardımcı da İzmir’in kadınlardan oluşan ekibine rehberlik edecek.