GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2017 Çarşamba 11:10

Başkan Akpınar’dan iş dünyasına 'isim' tepkisi: Bundan sonra istemesinler!

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, ilçesindeki iş insanlarına park ve sokak isimleri konusunda seslendi. Akpınar, “Bizlere şu parka ismimi ver demeyin. Ben size yer göstereyim, bu kentin çocuklarının vakit geçireceği alanları kazandırın. Biz de Ata’mızın ismini verelim yaşasın” dedi.

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçedeki sokak ve parklara verilen isimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akpınar, Karşıyakalı iş insanlarına yeni yatırımların yapılması noktasında davette bulunurken isim konusunda ise net konuştu.

Hayata geçen projelerin isimlendirilmesi genelde belediye meclislerinde tartışmalara sebep olurken Akpınar ilçesindeki iş dünyası temsilcilerine öneri niteliğinde seslendi.

BUNDAN SONRA SOKAĞA, PARKA İSİM İSTEMESİNLER!
Akpınar, “Karşıyaka’nın yatırımcısına sanayicisine sesleniyorum. Bir sürü yerde para harcıyorsunuz. Bizlere soyadlarınızın, isimlerinizin yaşaması için şu parka ismimi ver demeyin. Ben size yer göstereyim, bu kentin çocuklarının vakit geçireceği alanları kazandırın. Yüzme havuzu, spor salonu kazandırın. Biz de Ata’mızın ismini verelim yaşasın. Kamunun gücü belli... Her bütçede çıkıp konuşuyoruz. Ülkedeki genel ekonomik durum nedeniyle belediyeler ciddi bir yük altında. Her geçen gün zorlanıyoruz. Gelin böyle bir şey yapalım, sizin de isminizi öyle yaşatalım. Bundan sonra sokağa, parka isim istemesinler. Karşıyaka’nın duyarlı iş adamlarını bu yatırımlara davet ediyorum. Bu hizmetlerden faydalanmak için ihtiyacı olan insanlarımız var” diye konuştu.