GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Haziran 2018 Cuma 13:44

Başbakan Yardımcısı Akdağ: İnce çok ayıp ediyor

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Habertürk TV'de soruları yanıtladı. Akdağ, CHP'nin 1+8+4 eğitim sistemi vaadini eleştirdi, "Ben Bozdağ'dan daha da ileri gidiyorum, bu sistem imam hatiplerin orta kısmını kapatmak demek. 4+4+4'ün kaldırılması imam hatiplerin kaldırılmasıdır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Habertürk TV'den Sibel Erdem'in sorularını yanıtladı. Akdağ, CHP'nin eğitim sistemi vaadini eleştirdi, AYM başvurusunun seçim yenilgisine bahane olduğunu öne sürdü.

Recep Akdağ'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:
CHP'nin eğitim sistemi vaadi - "İş seçimlere gelince bunlardan dindarı yok. Uygulamada öyle değil. Ben Bozdağ'dan daha da ileri gidiyorum, bu sistem imam hatiplerin orta kısmını kapatmak demek. 4+4+4'ün kaldırılması imam hatiplerin kaldırılmasıdır. Millet bunun cevabını sandıkta verir."
İnce'nin FETÖ elebaşı Gülen'in iade talebiyle ilgili iddiaları - "Sayın İnce, ABD'nin sesi gibi konuşuyor, çok ayıp ediyor. ABD, El-Kaide'nin liderini Pakistan'da öldürdü, usulüne göre istedi mi? İnce'nin söylemleri sosyal demokratlığa falan yakışmıyor."(Habertürk)