GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
26 Temmuz 2017 Çarşamba 14:51

Barkın Bayoğlu'nun babasının en zor görevi

15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki trajik kazada hayatını hayatını kaybeden motosiklet dünyasının tanınmış ismi Barkın Bayoğlu’nun cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi morgundan alındı.

Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bakım sebebiyle duran trafikte eşiyle tartışıp araçtan inen Buğra Erdem'e motosikletiyle çarpmış, akılalmaz kazada iki genç de hayatını kaybetmişti.

Motosikletseverler tarafından internette ilgiyle izlenen motosiklet test sürüşü ve eğitim videolarının 'Altın Elbiseli Adam'ı Barkın Bayoğlu'nun cenazesi bugün öğle saatlerinde babası Mustafa Remzi Bayoğlu ve motorcu arkadaşları tarafından alındı.

Bayoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kerem Aydınlar Camisi’nden kılanacak namazın ardından toprağa verilecek.

EŞİ KONUŞTU: ÇARPTIĞINI GÖRMEDİM

Kazada ölen Buğra Erdem’in eşi Halide Yasemin Erdem ise, poliste tanık olarak verdiği ifadesinde “Arabayla seyir halindeyken eşimle ailevi bir sebepten aramızda tartışma çıktı. Eşim çok sinirlendi ve aracı durdurdu. Daha sonra aşağı inerek yürüdü. Son olarak yürürken gördüm. Ben araçtan inmedim. Bir gürültü duydum. Baktığımda kazayı gördüm. Araçtan indim. İlk anda eşimi göremedim. Biraz yürüyünce eşim ve motorsiklet sürücüsünü gördüm, yerde yaralı olarak yatıyorlardı. Çarpma anını görmedim” dediği öğrenildi. (DHA)