GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Kasım 2023 Pazartesi 12:04

Bar önündeki kavgada yeni gelişme!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 4 kişi yaralandı. Silahlı kavgayla ilgili 7 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Akıncılar Mahallesi Dr. Mustafabey Caddesi'nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İki grup, arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Tabancaların kullanıldığı kavgada, R.T. (48), G.T. (33), M.T. (17) ve yoldan geçen M.A. (54) yaralandı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAYLA İLGİLİ 7 GÖZALTI
İzmir'in Ödemiş ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili 7 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Ödemiş Organize Büro Amirliği ve Ödemiş İlçe Emniyet görevlilerince yapılan çalışmada, olayda kullanılan 2 ruhsatsız tüfek de ele geçirildi. Görevli memura mukavemetten dolayı işlem yapılan şüphelilerden N. T. ve B. T., bugün öğle saatlerinde ilk grup olarak adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise bu akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.  (DHA)