GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Ocak 2016 Cuma 14:43

Balıklıovalılar'dan Başkan Uyar'a sürpriz ziyaret

Geçtiğimiz hafta Balıklıova sahiline yapılmış olan 74 kaçak yapının yıkılmasının ardından Balıklıova Köylüleri Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a sahip çıkmaya devam ediyor.

Her defasında Başkan Uyar’ın yanında olduklarını belirten köylüler, bugün Halk Günü’ne gelerek Başkan Uyar’a sürpriz ziyaret yaptılar.

Meclis Salonunda Başkan Sibel Uyar’la bir araya gelen köylüler “En büyük başkan bizim başkan”, “Balıklıovalılar seninle gurur duyuyor” sloganları atarak Başkan Uyar’a destek verdiler. Köylüleri karşısında gören Başkan Uyar ise gözyaşlarını tutamadı. “Bizler seninleyiz Başkanım” diyerek Başkana teker teker sarılan köylüler yanından getirmiş oldukları çiçekleri ve hediyeleri Başkan Sibel Uyar’a takdim ettiler.

“YENİ BİR KÖY MEYDANI PLANLIYORUZ”

Benim kimsenin evini yıkmak gibi bir amacım yok diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Sadece görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Orayı Balıklıovalılar için daha yararlı bir yer haline getirmek istiyoruz. Kadınların çeşitli kurslar alabilecekleri, birlikte oturup sohbet edebilecekleri bir yer hazırlıyoruz. Çocuklar spor yapsınlar diye spor sahaları yapmak istiyoruz. Aslında bakarsanız yeni bir köy meydanı planlıyoruz. En önemlisi de üreticinin üretimini rahatça satabilmesi için bir üretici pazarı kurmak istiyoruz. Hiç kimseye rant için yapılmış bir iş değildir bu. Hiçbir zaman bunun düşüncesi olmamıştır ve olmayacaktır. Siz isteklerinizi göz önünde bulunduracağız. Hep birlikte oturup Balıklıova için ne yapabiliriz diyeceğiz. Balıklıova’yı hep birlikte yöneteceğiz. Köyümüz hepimizin birlikte çalışmasıyla tekrardan canlanacaktır” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIM, BİZ SİZİN İÇİN BURADAYIZ”

Şuana kadar yapmış olduğu hizmetlerden ve yapacağı hizmetlerden dolayı Başkan Sibel Uyar’a teşekkür eden köylüler: “Biz sizin için buradayız. Biz her zaman sizin arkanızda durduk ve durmaya devam edeceğiz. Biz gerçek köylüleriz. Bizim için yaptıklarınızı biliyoruz. Güzel projelerden bahsettiniz. Bu proje ile Balıklıovamız daha da güzel hale gelecek. Biz buraya dert olmaya sorular sormaya değil, size destek olup teşekkür etmeye geldik” dediler. Balıklıova halkı ayrıca Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e de teşekkürlerini ilettiler.