GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Temmuz 2020 Pazartesi 21:07

Balçova'da korkutan yangın!

Balçova’da makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Orman ve itfaiye ekiplerin müdahalesi sonrasında yangın söndürüldü. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya da olay yerine giderek hasar gören bir evin belediye tarafından tadilatının yapılacağını söyledi.

EGEDESONSÖZ -  İzmir’in Balçova İlçesi Çetin Emeç Mahallesi sınırlarında başlayan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı. Ormanlık alana sıçramadan yangına müdahale edildi. Kontrol altına alma çalışmalarına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Büyükşehir ve Balçova Belediyesi ekipleri de katıldı. 

Yangın müdahalenin ardından söndürülürken bir ev zarar gördü. Bölgeye giden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Çalkaya, yangında zarar gören bir evin tadilatının belediye tarafından yaptırılacağını söyledi.

Yangından hafif şekilde etkilenen bir evin sahipleri ile görüşen Başkan Çalkaya "Zararınızı gidermek için belediyemizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Umarım bundan sonra böyle acı olaylar yaşamayız" dedi.