GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Temmuz 2020 Çarşamba 18:42

Balçova’da esnaftan kadına şiddet: Başkan Çalkaya’dan açıklama!

Balçova’da esnaf tarafından şiddet gören kadın ile görüşen Belediye Başkanı Çalkaya, kendisine manevi ve hukuki destek sözü verdi.

EGEDESONSÖZ- Balçova’da dükkanının önüne aracını park etmek isteyen kadına şiddet uyguladığı skandal görüntülere tepkiler büyüyor.

Esnaf tarafından şiddet uygulanan Zeliha Çırakoğlu ile görüşen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Tedavisinin ardından Zeliha Hanım ile görüştüm. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ileterek manevi ve hukuki desteğimizle sonuna kadar yanında olduğumuzu ilettim. Balçova gibi kadınların güçleri ile ayaklarının üstünde olan ilçemizde uygulanan şiddeti asla kabul etmeyeceğiz. Kadınlara uygulanan şiddeti hiçbir zaman ve hiçbir şart altında kabullenmeyeceğiz” dedi.

-BALÇOVA'DA ESNAFTAN KADINA ŞİDDET!

Öte yandan sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de, “Bu sadece şiddet değil, vicdansızlıktır, ahlaksızlıktır. Şiddet mağduru kadın vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, bu şiddeti uygulayanı da kınıyorum. Balçova belediye başkanımız Fatma Çalkaya  ile birlikte konuyu yakinen takip ediyoruz” dedi.