GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
30 Nisan 2016 Cumartesi 08:53

Balçova’da duygulandıran veda

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, belediyeden emekli olan personelini makamında ağırlayarak teşekkür etti. Duygulu anların yaşandığı veda töreninde emekli olan işçilere plaket verildi.

Balçova Belediyesi’nin fen işleri ve temizlik işleri müdürlüğünde çalışırken emekli olmaya hak kazanan personel Başkan Mehmet Ali Çalkaya ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları ile birlikte emekli olan çalışma arkadaşları için plaket hazırlatarak teşekkür eden Başkan Çalkaya, emeklilikten kazandıkları tüm hakların ve ödemelerin tek seferde banka hesaplarına yatırıldığını ifade etti.

Özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür eden Mehmet Ali Çalkaya "Sizler bugün aramızdan ayrılıyorsunuz fakat aramızdaki gönül bağları baki kalacak. Burası sizin eviniz. Sizler artık, belediye hizmetlerinin sağlıklı işleyip işlemediğini dışarıda kontrol edecek ve bizlere gerekli uyarıları yapacak birer fahri belediyecisiniz. Çalışmalarınızdan ötürü hem ben hem de Balçova halkı sizlerle gurur duyuyor. Umarım emekliliğin tadını doyasıya çıkarırsınız” diye konuştu. Emekli olan 9 personelde başkan Çalkaya’ya teşekkür ederek çiçek verdi.