GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ekim 2023 Cuma 18:24

Bakan Uraloğlu'ndan 'İzmir'e pozitif ayrımcılık' mesajı!

İzmir’de görev yaptığı süreç ile şimdiyi kıyaslayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “AK Parti hükümetleri olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah şu önümüzdeki mahalli seçimlerden sonra da İzmir'de daha güzel şeyler yapabileceğimize inanıyoruz” dedi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçmişte Karayolları Bölge Müdürlüğü yaptığı süreç ile şu an arasında İzmir’de nasıl bir değişim olduğu sorusuna yanıt veren Uraloğlu, “Yeni yüksek binalar gördüm. Bu dikkatimi çeken onun haricinde çok bir değişiklik görmedim açıkçası” dedi.

İZMİR’DE DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ
Kentin gelişememesinden kaynaklı üzüntü duyduğunu belirten Bakan Uraloğlu, “İzmir Türkiye'nin  birkaç tane büyük şehrinden, hani birkaç tane derken bir elin parmakları kadar değil.  Biz İzmir'in daha iyi noktada olması gerektiğine inanıyoruz. Biz  hükümet olarak, AK Parti hükümetleri olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah şu önümüzdeki mahalli seçimlerden sonra da İzmir'de daha güzel şeyler yapabileceğimize inanıyoruz. İzmir'de o potansiyeli görüyoruz. Beklentimiz o yönde” ifadelerini kullandı.

DEVAM EDECEK
‘İzmir'i bilen biri olarak İzmir’e bir pozitif ayrıcalık olacak mı?’ sorusuna da yanıt veren Uraloğlu, “O hep oldu zaten. Bundan sonra da devam edecek” dedi.