GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Haziran 2020 Cumartesi 13:21

Bakan Soylu’ya Kemalpaşa Kirazı

Ankara’da temaslarını sürdüren Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bir nikah merasiminde karşılaştığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Kemalpaşa Kirazı hediye etti.

EGEDESONSÖZ- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın Ankara’da yürüttüğü temaslar devam ediyor. Dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ve Kemalpaşa Kiraz hediye eden Karakayalı, bu kez bir düğün merasimi için gittiği nikahta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile karşılaştı.

Soylu ile kısa bir süre sohbet eden Karakayalı, bakana Kemalpaşa Kirazı hediye etti. Karakayalı yaptığı açıklamada “Ankara'da ki temaslarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Bülent Kuşoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar ve Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal ile bir araya geldik. Ayrıca ortak arkadaşımız Sn. Veysel Polat'ın kızının nikah merasimi vesilesiyle İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'ya Kemalpaşa kirazımızdan ikram ettik” dedi.