GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Tarım
9 Ağustos 2018 Perşembe 09:41

Bakan Pakdemirli'den Manisa çıkarması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sultaniye çekirdeksiz üzüm sezon açılışı için kente gelecek, üretici ve firmalarla toplantı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yarın Manisa’ya geliyor. Pakdemirli, ilk olarak saat 10.00’da, Manisa Ticaret Borsası’nda düzenlenecek Manisa Sultaniye çekirdeksiz üzüm sezonu açılışı ve ilk çekirdeksiz kuru üzüm törenine katılacak, bu yılki rekolteyi açıklayacak. Törende ayrıca Toprak Mahsulleri Ofisi’nin üzüm alımı konusunda açıklamalarda bulunacak. Saat 11.00’deyse, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret edecek. Ardından esnaf ziyareti yapacak, cuma namazını tarihi Hatuniye Camii’nde kılacak.

HASADA KATILACAK
Bakan Pakdemirli saat 14.15’te, AK Parti İl Başkanlığı’nın ziyaret ettikten sonra, saat 15.30’da üzüm üreticileri ve firmalarla bir araya gelecek. Saat 17.30’da da, Şehzadeler ilçesi Karağaçlı Mahallesi’nde üzüm hasadı yapıp, kurutmalık üzümlerin serilmesini yerinde inceleyecek. Saat 19.30’da düzenlenecek yemeğin ardından, Manisa’dan ayrılacak. (DHA)