GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Ekim 2020 Cumartesi 18:29

Bakan Kasapoğlu'ndan bisiklet turu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Beykoz Belediyesi'ni ziyaret etti. İlçedeki temasları sırasında ulaşımını bisikletle sağlayan Bakan Kasapoğlu, ardından Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Polonezköy Tabiat Parkı'nda yürüyüş yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'dan ilçe genelinde gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan gençlik ve spor yatırımları hakkında bilgi alan Bakan Kasapoğlu, ilk olarak Alibahadır Mesire Alanı'na geldi. Bakan Kasapoğlu, okçuluk başta olmak üzere çeşitli sporların yapıldığı mesire alanını gezdikten sonra buradan Riva'ya beraberinde Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve bisiklet sporcularıyla birlikte pedal çevirerek ilçede bisiklet turu yaptı. 

BAKAN KASAPOĞLU POLONEZKÖY TABİAT PARKI'NDA YÜRÜYÜŞ YAPTI
Bakan Kasapoğlu daha sonra 3-4 Ekim 'Dünya Yürüyüş Günü'  dolayısıyla İstanbul'daki Polonezköy Tabiat Parkı'nda yürüyüş yaptı.

Bakan Kasapoğlu, parkurda yürürken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Spor yapan vatandaşları selamlayan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek spor üzerine sohbet etti. Vatandaşlara kitap hediye eden Bakan Kasapoğlu, sporun sağlık açısından çok önemli olduğunu ve tüm yaş grubundan herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.