GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ağustos 2022 Cuma 09:49

Bakan Karaismailoğlu’ndan İzmir Büyükşehir’e eleştiri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada “karşımızdaki beceriksizlerin de ne kadar beceriksiz olduğunu, liyakatsiz olduklarını da vatandaşımıza, milletimize anlatacağız. Sadece Eskişehir'de değil, bunların beceriksizliklerini İstanbul'da, İzmir'de de görüyoruz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eskişehir'de katıldığı programda CHP’li yerel yönetimleri ve 6’lı masa toplantılarını eleştirdi.

Bakan Karaismailoğlu açıklamasında "Bu 20 yıldır yaptıklarımızın, bu ülkemizin kazandığı faydaları yerinde doğru olarak kullanmak, onlara sahip çıkmak ve bunların daha iyisini yapmak için el birliğiyle 2023 seçimlerinde güçlü bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atlatmamız bizim en önemli görevimiz. O yüzden bıkmadan, usanmadan milletimizin gönlüne girmek için her yolu deneyeceğiz. Bunları hep anlatacağız ve karşımızdaki beceriksizlerin de ne kadar beceriksiz olduğunu, liyakatsiz olduklarını da vatandaşımıza, milletimize anlatacağız. Sadece Eskişehir'de değil, bunların beceriksizliklerini İstanbul'da, İzmir'de de görüyoruz. Maalesef bunların işle, vatandaşın derdiyle dertleri yok. Aynı altılı masada olduğu gibi. Altılı masa, altındakilerle birlikte yedili masa diyebilirsiniz. Ama bir tane ülkenin geleceği ve ülkenin önüne çıkabilecek sorunlarla ilgili bir tane çözümleri hiç ağızlarından duydunuz mu? Bütün dertleri kendi gelecekleri, kendi ikballeri. Onu konuşuyorlar” dedi. (DHA)