GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Eylül 2021 Perşembe 09:21

Bakan Ersoy tanıtacak.... İzmir'in kalbinde dev dönüşüm

2019 yerel seçimlerinde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekçi'nin seçim vaatleri arsında yer alan 'Kültür ve Sanat Kompleksi' için Kültür ve Turizm Bakanlığı düğmeye basmaya hazırlanıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Alsancak'ta bulunan Tekel Fabrikası'nın kültür ve sanat kompleksi projesinin tanıtımı için bugün İzmir'e gelecek.

EGEDESONSÖZ- İzmir'in kalbinde bulunan eski Tekel Sigara Fabrikası'nı “Kültür ve Sanat Kompleksi” yapmak için çalışmalarını sürdüren Turizm Bakanlığı, Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ile projenin tanıtım toplantısını yapacak.

Bakan Ersoy, “İzmir Alsancak Tekel Fabrikası’nın Kültür-Sanat Kompleksine Dönüşümü” programı için bugün 19:50'de İzmir Alsancak Tekel Fabrikası'nda basın toplantısı gerçekleştirecek.

İzmir’e gelen Bakan Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’u İl Başkanlığımızda ağırladık. Bakanlığımızın İzmir’imizdeki  proje ve yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk.  Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.