GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Mart 2020 Çarşamba 17:44

Bakan Ersoy’dan Başkan Soyer’e Çeşme brifingi: Baş başa zirve!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 Mart Günü İzmir’e gelerek Çeşme Projesi’yle ilgili kamuoyuna bilgilendirme yapacak. Bakan Ersoy’un ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile de baş başa görüşeceği ve projeyle ilgili fikir alışverişinde bulunacağı belirtildi.

EGEDESONSÖZ- (Özel Haber)- Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğü’nün organizasyonunda hayata geçecek olan Çeşme Projesi’nin ayrıntıları netleşirken yeni bir gelişmenin yaşandığı öğrenildi.  

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un 9 Mart Pazartesi Günü İzmir’e geleceği, Ticaret Odası meclis salonunda kamuoyuna bilgilendirme yapacağı belirtilmişti. Bakan Ersoy’un İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte özel bir görüşme yapacağı ifade edildi.  300 STK temsilcisi ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Ersoy daha sonra Başkan Soyer ile buluşacak.

İki ismin saat 16:00’da zirve düzenleyeceği ve proje için fikir alışverişinde bulunacağı belirtildi. Görüşme yerinin henüz netleşmediği öğrenildi. Ersoy ve Soyer’in Büyükşehir binası ya da İzmir Valiliği’nde buluşabileceği aktarıldı.