GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Nisan 2017 Cumartesi 11:18

Bahçeşehir Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu

Bahçeşehir Koleji Karşıyaka Kampüsü, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğlenceli bir şenliğe ev sahipliği yapacak.
STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini Türkiye’de ilk uygulayan okul olmasının yanı sıra çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nin Karşıyaka Kampüsü, 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenliyor. Okul Aile Birliği işbirliğiyle kampüs bahçesinde düzenlenecek ve herkese açık olacak şenlikte, sanat, bilim, karikatür ve spor aktivitelerinin yanında şişme oyun parkurları, öğrenci orkestrası ve müzik grubunun parçalarıyla bayram coşkusu yaşanacak.

Bayram coşkusunu hep birlikte yaşayalım
Bahçeşehir Koleji Karşıyaka Kampüsü Müdürü Nükte Teber, “Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin sloganıyla eğitim verdiğimiz okulumuzda 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenleyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. 7’den 70’e tüm İzmirlilerle bir araya geleceğimiz şenliğimiz, kampüsümüzde, 23 Nisan’da, saat 11.00 ile 15.00 arasında gerçekleşecek. Eğlenceli aktivitelerimiz ve sürpriz etkinliklerle 23 Nisan’daki bayram coşkusu, doruğa ulaşacak” diye konuştu.