GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Şubat 2016 Salı 11:34

Bahçeli döndü: Merkel'e sert sözler!

Dün Türkiye'yi ziyaret eden Almanya Başbakanı Merkel'i eleştiren MHP Lideri Bahçeli, ''Derdi, mülteci sağanağına ülkemizi kalkan yapmak'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kalp ameliyatı sonrası yaklaşık 1 ay aranın ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu.

Eskisine kıyasla daha zinde olduğunu belirten Bahçeli, ''Ömrü veren de alacak olan da Allah'tır. Sağlık her şeyin başıdır'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''15 Ocak'ta sağlığımla ilgili önceden planlanmış tedavi kapsamında başarılı bir operasyon geçirdim. Siz dava arkadaşlarımla kavuşacağım anı sabırla bekledim.

''ESKİSİNE KIYASLA DAHA ZİNDEYİM''
Bu süre zarfından sıcak siyasi gündemi takip ettim. Eskisine kıyasla daha iyi ve zinde bir şekilde buradayım. Ömrü veren de alacak olan da Allah'tır. Sağlık her şeyin başıdır.

''MERKEL'İN DERDİ MÜLTECİ SAĞANAĞINA ÜLKEMİZİ KALKAN YAPMAKTIR''
Rusya bombardımanıyla desteklenen Esad güçleri Halep'i abluka altına almışlardır. Yeni bir mülteci dalgası sınırlarımıza doğru yönelmiştir. Dün Türkiye'ye gelen Almanya Başbakanı Merkel'in derdi de bu mülteci sağanağına ülkemizi kalkan yapmaktır. Sayıları 3 milyonu bulan mülteciler Türkiye'nin sosyal siyasal kültürel dengesini zaten olumsuz derecede etkilemiştir. Yeni akının sonuçları ise daha da ağır olacaktır. AKP'nin dış politikası geri tepmiş ve imha olmuştur. AKP hükümeti mutlaka tedbir geliştirmek zorundadır.

''HEDEF SURİYE'DEN SONRA TÜRKİYE'DİR''
PKK, müttefiklerimizden silah alarak polislerimizi askerlerimizi şehit etmektedirler. Ocak ayında Türkiye'ye gelerek çözüm sürecini diriltilmesini tavsiye eden Biden'in yüzüne bu gerçeği vuramayanların sitemleri inandırıcı değildir. Obama'nın özel temsilcisinin YPG'den plaket alması nasıl bir oyunun devrede olduğunu ortaya koymaktadır. Hedef Suriye'den sonra Türkiye'dir.''