GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Şubat 2023 Pazar 17:14

Bahçeli'den, konsoloslukların kapatılması açıklaması

MHP lideri Bahçeli, Tekirdağ'da "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında bazı konsoloslukların kapatılmasına değinen Bahçeli, "İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları da tek kelimeyle rezalettir. ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir" ifadelerini kullandı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ'da "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle; "Türk milleti hiçbir ayrım kabul etmeyen bir bütündür. Hiçbir Türk vatandaşı bu ülkenin ötekisi değildir. Anadolu ve Trakya coğrafyası aziz milletimizin ebedi yurdudur.

'TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ YABANCI BAŞKENTLERDE BELİRLENEMEZ'
Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez. Türkiye parmak sallayarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Küresel senaryolara diplomatik ablukalara karşı duracak mıyız. Tekirdağ evet diyorsa bu zillet cephesi nesine güveniyor.

Bir masa etrafında toplananlar rehin alınmış acizlerdir. Onlar aferini Avrupa'dan beklesin bize Türk milleti yeter.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ
Kılıçdaroğlu gerçek hayat ile film sahnelerini karıştırmaktadır. Ben Kemal'im diyorsa biz Türk milletiyiz. Kılıçdaroğlu nereye geliyorsan gel, seni orada bekliyor olacağız.

(Millet İttifakı'nın adayı) Adayınızı ne zaman ilan edeceksiniz. Bunlar adaysız şekilde siyasi arenada dolaşmaktadır. Zillet ittifakı kavga ededursun Cumhur İttifakı olarak adayımız belli kararımız nettir.

Cumhur İttifakı olarak adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhur İttifakı olarak beraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız.

KONSOLOSLUKLARIN KAPATILMASI AÇIKLAMASI
İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları da tek kelimeyle rezalettir. ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir.

Malum ülkelerin, muhtemel terör saldırılarını biliyor hatta arkasında duruyor gibi ihbar etmeleri, dostluk ve müttefiklik köprülerini dinamitleyen art niyetliliktir."

(Anayasa mesajı) Geniş kapsamlı anayasa için nitelikli çoğunluk almalıyız.