GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
18 Eylül 2024 Çarşamba 11:03

Bade İşçil'den 'derbi' göndermesi: Çocuğumu geri istiyorum

Bade İşçil, ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 21 Eylül Cumartesi akşamı Kadıköy'de oynanacak dev maç öncesi esprili bir göndermede bulundu.

Oyuncu Bade İşçil, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 21 Eylül Cumartesi akşamı Kadıköy'de oynanacak dev maç öncesi esprili bir göndermede bulundu.  

İşçil, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Enrique Iglesias konseri için Dubai'ye giden oyuncu, "Güzel geçti. Dubai sıcaktı. Ona rağmen bisiklete bindim. Yazı genelde İstanbul'da geçirdim. İş görüşmeleri yaptım. Bazıları oldu, bazıları olmadı. Bir Dubai jesti yaptım kendime dedi.

Instagram'da sık sık dans videoları paylaşan ünlü isim, "Aslında hep yapıyordum ama paylaşmıyordum. Günümüz dünyası yorucu ve stresli. Biraz düşünceden uzaklaşmak için yaptığım eylemler. İnsanlar da faydalansın diye paylaşıyorum. Bizim de üzüntümüz var ama biraz boş verebilmek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarı olan İşçil, "Çocuk sanırım Galatasaraylı oldu. Kupa da alamayınca arkadaşlarından dolayı oldu sanırım. 

Evlat yani atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Bu hafta sonu yakalarız inşallah. Ali Koç ve Mourinho artık bir şey yapsın. Çocuğumu geri istiyorum" şeklinde esprili bir değerlendirmede bulundu.  (Duvar)