GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
2 Ağustos 2021 Pazartesi 16:18

Avrupa'daki rakipler belli oldu!

Galatasaray, İskoçya ekibi St. Johnstone FC takımını elerse Play-off eşleşmesinde Randers ile oynayacak. Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi Play-off eşleşmesinde Neftçi - Helsinki eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İki temsilcimizin birbirleriyle eşleşme ihtimali de bulunuyordu. Avrupa Konferans Ligi Play-off'unda ise Trabzonspor, Molde'yi elemesi halinde Roma ile karşılaşacak. Sivasspor, ise Dinamo Batumi'yi geçmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Lokomotiv Plovdiv / Kopenhag eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.  Galatasaray, İskoçya ekibi St. Johnstone ile eşleşmesinde tur atlarsa Danimarka ekibi Randers ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ise Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile Finlandiya temsilcisi Helsinki eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Galatasaray, St. Johnstone'a elenmesi halinde Konferans Ligi play-off turunda Vojvodina-LASK eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

TRABZONSPOR VE SİVASSPOR'UN DA RAKİPLERİ BELLİ OLDU
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off'unda Trabzonspor, Molde'yi elemesi halinde Roma ile eşleşecek.

Sivasspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Lokomotiv Plovdiv / Kopenhag eşleşmesi galibiyle karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu karşılaşmaları 19 ve 26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.