GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
15 Ocak 2023 Pazar 11:20

AVR Atletik sporcuları, Agah Efendili öğrencileri ziyaret etti

Spora verdiği önemle bilinen İzmir Karabağlar Agah Efendi İlkokulu, alanındaki başarılı isimleri öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Son olarak TVF Kadınlar 1. Ligi takımlarından AVR Atletik, Agah Efendi İlkokulu’nu ziyaret etti. Başarılı voleybolcular, minik öğrencilerle tecrübelerini paylaştı ve minikler spor hayatına dair tavsiyeleri dinledi. Soru cevap şeklinde ilerleyen buluşmada heyecanlı olan minikler, spor yapmanın önemini, gelişimleri için sporun hayatımızdaki yerini kavradılar. Ardından sporcular, mutlulukları yüzlerinden okunan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenciler, uzun süre hafızalarından silinmeyecek anlara tanıklık ettiler.

Bu kapsamda Agah Efendi’de gerçekleşen etkinlikte AVR Atletik sporcuları Elif Uzun, Defne Tokol, takım kaptanı Emel Çetin ve antrenör Uğur Ülkü, öğrencilerle buluştu. Antrenör Ülkü, “Öğrencilerimizin, öğrencilik hayatlarında sportif faaliyetlere katılımını sağlamak istiyoruz. Bizler için çok kıymetli bir olay bu. Minik öğrencilerimizle bir araya gelmek bizlere de çok güzel mutluluklar yaşattı. Onların enerjisi, güleryüzleri motive etti. İlk iç saha maçımızda onları ağırlamak istiyoruz. Umarım gelirler ve bizleri desteklerler” ifadelerini kullandı. Agah Efendi İlkokulu Müdürü Burçak Akseki, “Çocuklarımız uzun süre salgın nedeniyle evlerinde kalıp, birçok sosyal aktiviteden mahrum kaldı. Bu anlamda onları motive etmeye çalışıyoruz, sürekli olarak okulumuzda eğlenceli etkinlikler yapıyoruz ve bu çocuklara olumlu yansıyor. Bugün de İzmirimizin güzel takımlarından AVR Atletik Spor Kulübü voleybolcularını öğrencilerle buluşturduk ve çok mutlu oldular. Çocuklar rol modelleriyle buluştu ve bunun heyecanını yaşadılar. Amacım, en az dijital oyun ve aktiviteler kadar her öğrencimin bir spor dalıyla ilgilenmesi, bunun için mücadele ediyoruz. Bundan sonra da bu gibi eğlenceli aktivitelerimiz çocuklarımız için devam edecek. Voleybolcularımıza ve kulüp yetkililerine de bize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum, maçlarında başarılar diliyorum” dedi.