GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
20 Kasım 2017 Pazartesi 10:14

Astroloji yorumları-20-26 Kasım Haftası

Unutmayın...Hayallere kavuşmak için bu hafta çok uygun...

PAZARTESİ: Merkür ve Ay düğümleri arasındaki mutlu bağlantı geçmiş deneyimlerle geleceğe dönük planları daha net hale getirebileceğimizi anlatıyor. Ve hala Mars-Plüton sert açısının etkisi sert olaylar yaşanacağını ve bunların köklü değişikliklere neden olacağını bildiriyor. Sertleşmek yerine adil olmayı önemsemeli.

SALI: Ay’ın Satürn’le güç birliği yaptığı ve Uranüs’e gülümsedikleri bugün kuralcı ve düzene önem veren yanlarınızla mutlu hissedeceğiniz ve biraz daha konfor için yenilik planlayacağınız bir dönemi yaratacak. Hızla eyleme geçmek yerine her zamankinden daha sabırlı davranacaksınız.

ÇARŞAMBA: Güneş Yay burcuna yerleşiyor. Bu hem iyimserliğin kat sayısını artıracak hem de bu alanda geçireceği 1 ay boyunca Satürn’le yakınlaşacağı için engellerin ve hastalıkların dozunu arttıracak. Din ve inanışlarla bağınız güçleneceği için destek almak da kolay olacak. Aralık ayında buluşma gerçekleşirken Merkür gerilemesi de zamanı zorlaştıracağı için şimdiki düşünceler doğrudur not almakta fayda var. Bugün ayrıca NEPTÜN durağanlaşıyor. Ve tekrar ilerleyecek. İlerlemenin etkilerini Cumartesiden itibaren hissedeceğiz. Hayallerinizi gerçekleştirmek, yaratıcılığı yükseltmek bu evrede kolaylaşırken, daha uyanık ve akılcı hissedeceksiniz. Durağanlaşma süresinde uyuma ve uyuşma eğilimi artabilir.

PERŞEMBE: Haftanın en zor günü. Ay-Plüton Oğlak burcunda kavuşuyor ve Marsla sert açısı tetikleniyor. Bir gün öncesi ve sonrası da aynı tehlikede. Salıdırlar, ölümlü kazalar ve beklenmedik ölümler haftaya damgasını vuracak.

CUMA: Ay-Güneş arasındaki mutlu açı iyimserliği ve çözüm odaklı tavırları yüceltebilir ve günün lanetli haberleri karşısında manipüle olmaktan kurtulabilirsiniz. Zorluklar devam etse de kendinden hoşnut olmak günün kurtarıcısı.

CUMARTESİ: Bir fikir gelecek aklınıza. Ve bu sizi tüm sorunlarınızdan kurtaracak. Merkür-Uranüs olumlu açısının etkisindeyken yaratıcılığınız dorukta olacak. Şimdilik saklayın kendinize ve tüm olur yolları araştırın. Bu bir çeşit araştırma ve fikri kaydetme dönemi. İlerlemeniz için hiçbir engel yok.

PAZAR: Merkür B.M ve Satürn’ün arasında. Susmayı, susturulmayı, Dünya ile iletişimin kopmasını çağrıştırıyor. Medya alanında gerçekleşen bu kavuşumun düğümü Aralık ayın sonlarına doğru düğüme dönüşse de, Ocak ortalarında ortaya çıkacak gerçeklerle aydınlanmak mümkün olacak. Şimdilerde sussanız bile eninde sonunda konuşma ve açıklama fırsatı bulacaksınız. İnternet bağlantısı sorunları da gözlemlenecek.

SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG