GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
20 Eylül 2023 Çarşamba 10:31

Aşklarına bütün Kapadokya şahit

Aynı dizide rol alan Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün aşk yaşadıkları konuşuluyor. Özge Yağız “Hayatımda kimse yok” diyerek bu söylentileri yalanlasa da ikilinin aşklarına tüm Kapadokya şahit olmuş!

Aynı dizide rol alan Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün aşk haberleri gündemi meşgul ediyor. Bu aşk nedeniyle Özge Yağız’ın sevgilisi Gökberk Demirci ile ayrıldığı yönünde söylentiler vardı.

Çift, geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Burak Berkay Akgül de üç yıldır meslektaşı Hira Koyuncuoğlu ile birlikteydi. Akgül, geçtiğimiz aylarda yakın çevresine evlenme kararı aldıklarını söylemiş; hatta romantik bir evlenme teklifi yapmak için mekân arayışında olduğu iddia ediliyordu. Ne olduysa oldu, bu çift de ayrıldı.

Söylentilere göre ayrılığın nedeni gerçekten de Özge Yağız. Yağız bir açıklama yaparak, iddiaları yalanladı ve “hayatımda kimse yok” dedi. Beyan esastır tabii ki ama milletin ağzı da torba değil...

Aldığım duyumlara göre Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün aşklarına tüm Kapadokya şahit olmuş! İkilinin arasındaki kimya, uzaktan bile fark ediliyormuş!