GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
11 Aralık 2021 Cumartesi 15:43

Aralarında belediye çalışanları da var... 'Rüşvet' operasyonu!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' operasyonunda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, rüşvet alarak, yolsuzluk yaptıkları ileri sürülen suç şebekesine yönelik dün akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Aralarında, Fethiye Belediyesi'nin zabıta, imar ve ruhsat birimlerinde görevli personelin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon sürerken, gözaltı sayısında artış olabileceği belirtildi. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KARACA: OPERASYONU SAVCILIKLA BİRLİKTE YÜRÜTTÜK
CHP'li Belediye Başkanı Alim Karaca operasyonun detaylarını anlattarak, Başsavcılık ile birlikte hareket ettiklerini söyledi. Karaca şunları söyledi:

"6 aydır biz Fethiye Belediyesi öncülüğünde başsavcılık ile birlikte yürüttük. 6 aydır. Bizim zabıtalarımız bazı kontrollerde 3 ruhsat görüyor. Bunların sahte olduğunu görüyor ve biz savcılığa verdik. O da KOM'a verdi."

Karaca'nın danışmanı Eyüp Asyalı ise "Başkanımız Alim Karaca ve başkan yardımcımız Oğuz Boleli'nin operasyondan bilgileri var. Başkanın bilgisi  doğrultusunda soruşturmayı yürüten savcılık ile işbirliği çerçevesinde gerçekleşen bir operasyondur" ifadelerini kullandı. (OdaTV /DHA)