GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
12 Eylül 2024 Perşembe 14:44

Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü

Mide ağrısıyla gittiği hastanede akciğer kanseri olduğunu öğrenen ve 12-13 kilo veren Ankaralı Turgut'un son hali sevenlerini üzdü. Sanatçıyı ziyaret eden Gülben Ergen, "Ankaralı Turgut yalnız değilsin... Haydi görev başına hepimiz" mesajı paylaştı.

'Ankaralı Turgut' ismiyle tanınan türkücü Turgut Karataş, akciğer kanseri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Karataş'ın son hali sevenlerini üzdü. Mide ağrıları nedeniyle hastaneye gittiğini ve akciğer kanseri teşhisi konduğunu anlatan Turgut, "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede ben" demişti.

Son olarak Ankaralı Turgut'u ziyarete giden Gülben Ergen, sanatçılara ve yapımcılara seslenerek destek olunmasını istedi. Birlikte karelerini paylaşan Ergen şu notu düştü:

"Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı @ankaraliturgut_official umudumuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor. Yanındayım değerli Turgut.

Güçlü yapımcılar

Değerli meslektaşlarım

Müzik birlikleri

İyi insanlar

Haydi görev başına hepimiz"