GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Mart 2016 Cuma 10:32

Ankara’da dehşet günü: 2 saldırı 4 ölü!

Çankaya'da biri polis iki kişi silahlı saldırıya uğradı. Biri kadın polis iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Mamak'ta cezaevinden izinli çıktığı bildirilen bir kişi de biri kadın 2 kişiyi silahla vurdu. Silahlı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralanırken, 1 kişi öldü.

Ankara'da Dikmen'de bir polis memuru, kadın polis memuru ve yanında bulunan bir kişiyi silahla vurarak öldürdü. Polis memuru daha sonra teslim oldu. Dikmen Sokullu Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru A.Y., Organize Şube Müdürlüğü'nde görevli kadın polis memuru N.T.B ve yanındaki Ş.D.'yi silahla vurarak öldürdü.  Polis memuru A.Y daha sonra teslim oldu.

BİR DEHŞET DE MAMAK’TA: 2 ÖLÜ
Ankara Mamak'ta cezaevinden izinli çıktığı bildirilen bir kişi, biri kadın 2 kişiyi silahla vurdu. Silahlı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralanırken, 1 kişi öldü. Saldırıyı gerçekleştiren daha sonra olay yerinde intihar etti.

Ankara Mamak'ta sabah saatlerinde cezaevinden izinli olarak çıktığı belirtilen A.Ş., sokak ortasında A.S. ve B.S'yi silahla vurdu. Kadın A.S. saldırıda ağır yaralanırken B.S. ise hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren A.Ş daha sonra olay yerinde intihar etti. (dha)