GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Ağustos 2023 Cuma 09:19

Ankara çıkarmasında Kılıçdaorğlu'na söz: İzmir'de rekor kıracağız!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile kongrelerde zafer kazanan ilçe başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'nu ziyaret etti. Aslanoğlu açıklamasında "İlçe kongrelerini tamamlamış ilçe başkanlarımızla birlikte, Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Uzlaşı ile yenilenen İzmir’de, yerel seçimlerde yeni rekorlar kıracağımızın sözünü verdik. Tüm ilçe başkanlarımız ile birlikte dimdik örgütümüzün arkasındayız" dedi.

EGEDESONSÖZ- Kurultay süreci ve değişim tartışmalarıın devam ettiği CHP'de İzmir İl Örgütü, Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile biraraya geldi.

Kongrede zafer kazanan ilçe başkanlarının da yer aldığı heyette kongre süreçleri hakkında Kılıçdaroğlu'na bilgilendirme yapıldı. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İlçe kongrelerini tamamlamış ilçe başkanlarımızla birlikte, Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Uzlaşı ile yenilenen İzmir’de, yerel seçimlerde yeni rekorlar kıracağımızın sözünü verdik. Tüm ilçe başkanlarımız ile birlikte dimdik örgütümüzün arkasındayız" ifadelerini kullandı.

İl başkanlığı görevine devam edip etmeme konusunda ilçe kongresi sonrası il delegelerinin belirlenmesinin ardından kararını açıklayacağını dile getiren Aslanoğlu'nun yaptığı ziyaret adaylık mesaisi olarak yorumlandı.