GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mayıs 2016 Pazar 10:30

Ankara Arena’da İzmir rüzgarı!

Yıldırım’ın genel başkanlığına tanıklık için 300 otobüsle Başkent’e çıkarma yapan İzmir Teşkilatı pankartlar, atkılar ve tişörtlerle salona büyük renk kattı.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir’de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın genel başkan ve başbakan adayı gösterilmesini büyük coşkuyla kutlarken, sevinç Ankara Arena Spor Salonu’na da taşındı.

AK Parti İzmir, Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak kongrede il yönetimi, kadın ve gençlik kolları, ilçe teşkilatları ve mahalle yönetimleriyle tam kadro yerini aldı.

Başkent’te 300 otobüsle çıkarma yapan partililer özel hazırlıklarıyla da kongreye renk kattı. İzmirli partililer salonda ‘Binali Yıldırım’ tişörtleriyle boy gösterirken özel atkıların yanı sıra salona asılan dev pankartlar da dikkat çekti.



KEMALPAŞA'DAN KİRAZ İKRAMI 
Öte yandan Ankara Arena'da Kemalpaşa Belediyesi'nden de partililere jest geldi.



Kemalpaşa Belediyesi Binali Yıldırım'ın fotoğraflarıyla özel olarak ambalajlanan kirazları kongreyi takip eden partililere ve basın mensuplarına ikram etti. Arena'da yaklaşık 10 bin kişiye kiraz ikram edildi.