GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2024 Cumartesi 20:45

Anıtkabir ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı!

CHP’li belediye başkanları Ankara’da Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay öncesinde başkanlar, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinde İzmir’de ziyarete katılan bir isim dikkat çekti. Cumhur İttifakı’ndan olan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan dikkat çeken isim oldu. İzmir’de Cumhur İttifakı’ndan olan bir diğer belediye başkanı olan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise bu ziyarete katılmadı.

EGEDESONSÖZ – Yerel seçimlerin ardından CHP’li belediye başkanları bugün Ankara’da Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı.

Çalıştay öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve İzmir’deki ilçe belediye başkanları Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarete İzmir’in Cumhur İttifakı’ndan olan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın da katılması dikkat çekti. Cumhur İttifakı’ndan olan bir diğer belediye başkanı olan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise bu ziyarete katılmadı.

PEHLİVAN’DAN AÇIKLAMA
Anıtkabir ziyaretini değerlendiren Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden, “Bugün, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldik. Bölgemizin dört bir yanından gelen belediye başkanlarımız ile birlikte, Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bir kez daha ilçemize, ülkemize, milletimize en iyi hizmetleri sunmanın sözünü verdik” açıklamalarında bulundu.