GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Dünyadan
16 Temmuz 2024 Salı 12:50

Angeline Jolie'nin talebi Brad Pitt'i kızdırdı

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası sürüyor. Karşılıklı olarak birbirine dava açan çiftten Jolie, eski eşinden tüm mesajlaşmaların paylaşılmasına yönelik talepte bulundu. Pitt ise bu talep karşısında sessizliğini bozdu.

Amerikalı oyuncu Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı devam ediyor. Jolie, eski eşi Pitt'in Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını ve kendisine "sus payı"' verdiğini öne sürerek Pitt’e milyonlarca dolarlık dava açmıştı.

Pitt ise Jolie’nin kendisine "zarar vermek" için hisselerini "bir yabancıya" sattığını iddia ederek Jolie’ye dava açmıştı. Angelina Jolie 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus iş adamı Yuri Shefler’e satmıştı.

UÇAK HADİSESİYLE İLGİLİ TALEPTE BULUNDU
Davadaki en son gelişmede Jolie'nin avukatları, Pitt'den ikilinin 2016'daki meşhur uçak olayıyla ilgili üçüncü taraf iletişimlerini yayınlamasını talep etti. Pitt ise bu talebin reddini istedi.

Pitt'in avukatları, People tarafından elde edilen belgelere göre, Jolie'nin talebini "geniş kapsamlı ve müdahaleci" ve aynı zamanda "bir balık avlama gezisi" olarak nitelendirdi.

Avukatları, Pitt'in zaten "eski çiftin boşanmasını hızlandıran uçuş sırasında meydana gelen her şeyi gösteren belgeleri gönüllü olarak sunmayı" teklif ettiğini belirtti.

Ancak Jolie, Pitt'in uzlaşmasını reddetti ve üçüncü taraflarla görüşmelerin paylaşılmasını talep etti.

TALEBİ "ALAKASIZ" BULUNDU
Hukuk ekibi, Pitt'in özel jet yolculuğuyla ilgili "özel, üçüncü taraf iletişimlerinin" Fransız şaraphanesi anlaşmazlığıyla alakasız olduğunu savundu. Pitt'in avukatları, "Ancak Jolie, bu iş anlaşmazlığını eski çiftin boşanma davasının yeniden davasına dönüştürme çabalarının bir parçası olarak onları yine de istiyor" dedi.

UÇAK HADİSESİ
Jolie, 2016 yılında uçak yolculuğu yaptıkları sırada Pitt’in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını öne sürmüş ve bu olay çiftin boşanmasına neden olmuştu.

BU ŞATODA EVLENDİLER
Jolie ve Pitt’in 2008 yılında satın aldığı Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu, aynı zamanda çiftin 2014 yılında evlendikleri mekan olma özelliği taşıyor. Pitt’in, dünyanın en saygın şarap üreticilerinin rehberliğinde bu şaraphaneyi yönettiği biliniyor.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI
Öte yandan,  Hollywood'un gözde aktörlerinde biri olan 60 yaşındaki aktör bir süredir, Ines de Ramon ile aşk yaşıyor.  People'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Formula 1 yarışlarına birlikte katılan ikili, ilişkilerini bir üst seviyeye taşıdı. 

İddialara göre, Pitt ile 34 yaşındaki tasarımcı birlikte yaşamaya başladı. İlişkilerinin oldukça "ciddi" olduğu belirtildi. Tasarımcının "çok mutlu" olduğu ancak eski evini de ara sıra kullandığı biliniyor.

"CİDDİ BİR İLİŞKİ"
Çifte yakın bir kaynak "Birlikte yaşamaya başladıklarından beri her şey yolunda gidiyor. Sadece vakit geçirmiyorlar, çok daha ciddi bir ilişki" dedi. (NTV)