GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Mart 2024 Çarşamba 17:37

Anadol’un yeni kitabı okuyucularla buluştu

Egedesonsöz’ün değerli kalemlerinden geçmiş dönem milletvekili Kemal Anadol, 14. ve son kitabı “Komadaki Demokrasi”yi okurları için imzaladı.

EGEDESONSÖZ - Egedesonsöz yazar ailesinin değerli kalemlerinden Kemal Anadol’un son kitabı “Komadaki Demokrasi” piyasaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti’de siyaset yapan,  5 dönem milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Kemal Anadol, bizzat tanığı olduğu siyasi anıları yıllardır  Egedesonsöz’deki yazılarıyla okurlarına ulaştırıyor. Kemal Anadol, 2021-23 yılları arasında Egedesonsöz’de yayımlanan yazılarını topladığı, Yakın Kitabevi’nden çıkan “Komadaki Demokrasi” adlı anı ve deneme kitabı, okurları için imzaladı.

Yakın Kitabevi’ndeki imza gününde okurlarıyla buluşan Kemal Anadol, “14. Kitabıma da büyük ilgi gösteren okurlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Ülke olarak çok kötü günlerden geçiyoruz. Karamsar bir tablo var ortada. Ancak iyimserliğimizi korumak ve gelecekten umudu kesmememiz gerekiyor. Komadaki Demokrasi’yi okuyanlar, kitabın son sayfasını da okuduklarında mesajımı daha iyi anlayacaklar” dedi.