GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
29 Eylül 2024 Pazar 19:26

Amatör maçta arbede!

İzmir 1. Amatör Küme 9.Grubu'ndaki Urla Belediye Spor Kulübü ve Selçuk Efes Spor arasındaki maç sonrası gerginlik yaşandı. Taraftarlar ve futbolcular birbirine girdi.

Hanzade Mimarlık İzmir 1. Amatör Küme 9.Grupta ýer alan Urla Belediye Spor Kulübü üçüncü haftada sahasında karşılaştığı Selçuk Efes Spor'u 2- 1 mağlup etti.

İlk yarıyı 1- 0 mağlup kapatan Urla Belediye Gençlik Spor Kulübü, ikinci yarıda attığı 2 gol ile maçı 2- 1 kazandı. Sahada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Rakip takım oyuncuları, seyircilerle ağız dalaşına girdi.

Bu gerginlik maçın sonunda taraftarlara yansıdı. Maçın bitiminin ardından, soyunma odasına giden Selçuk Efes Spor oyuncuları ile Urlalı taraftarlar arasında devam etti.

Taraftarlar ile futbolcular birbirlerine sinkaflı küfürler etti. Ardından da, taraftarlar ellerine geçirdikleri nesneleri futbolculara arttı.Ortam bir anda gerildi. Bu gerginlik soyunma odası koridorlarında futbolculara yansıdı. Her iki takım oyuncuları birbirine yumruk ve tekmelerle vurdu. Bazı futbolcular yaralandı. 

Gelen takviye polis ekipleri, kavgayı güçlükle önledi. Selçuk Efes Spor kafilesi, polisin eşliğinde stadyumdan ayrıldı. (Bahri Karataş)