GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
7 Mart 2016 Pazartesi 13:05

Altınordu ‘zirvedekilere’ diş geçiremedi

PTT 1'inci Lig'de Vartaş Elazığspor'a deplasmanda 3-2 yenilen Altınordu, zirve yarışı veren rakiplerine diş geçiremedi.

Son galibiyetini ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon karşısında alan kırmızı lacivertliler, bu müsabakanın ardından başlayan 5 haftalık zorlu serinin ilk 4 maçında 3 puan yüzü göremedi. Bu periyotta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor'la berabere kalıp, Multigroup Alanyaspor ve Vartaş Elazığspor mağlup olan Altınordu, kötü gidişe bu hafta konuk edeceği lider Adanaspor'u yenerek nokta koymak istiyor.

Son 4 haftada yaşadığı kayıplarla 3 basamak gerileyip 11'inci sıraya inen Altınordu'nun play off hattıyla arasındaki puan farkı 1'den 4'e yükseldi. Elazığ'da 3-0 geriye düşüp, uzatma dakikalarında 2 gol bulmalarına rağmen sahadan eli boş ayrıldıklarını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, geçen sezonki oyun ritmini bu yıl bir türlü tutturamadıklarını söyleyerek, "Rakiplerimiz deneyimli ve kaliteli yabancılarla, biz ise gençlerle mücadele ediyoruz. Bu durum maçların zorluk derecesini artırıyor. Yine de ilk 6 umudumuz sürüyor. Seri galibiyetler hedefliyoruz" dedi.

SİNAN FORVETLERİ KISKANDIRDI
Vartaş Elazığspor deplasmanında 86'ıncı dakikada oyuna girdikten sonra 1 gol, 1 asistlik performansıyla skoru 3-0'dan 3-2'ye taşıyan stoper Sinan Osmanoğlu, forvet oyuncularına taş çıkardı. Haftalardır golcülerden umduğunu bulamayan Hüseyin Eroğlu, takımı 3-0 gerideyken son 4 dakikada boy avantajını dikkate alarak Sinan'ı santrfor olarak sahaya sürdü. 90+2'nci dakikada attığı golle skoru 3-1'e getirdikten 1 dakika sonra Cengiz'e yaptığı asistle farkın bire inmesini sağlayan genç futbolcunun çabası takımının puan almasına yetmedi. (dha)