GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
20 Eylül 2017 Çarşamba 20:05

Altınordu turladı... Altay'da hüzün...

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Sultanbeyli Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Altınordu, adını 4. tura yazdırdı. Erzurum Büyükşehirspor ile karşılaşan Altay ise penaltılara kalan maçı 7-6 kaybetti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Sultanbeyli Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Altınordu, adını 4. tura yazdırdı. Ligde daha az süre alan oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıkan Altınordu, rakibini ilk yarıda Fatih Aktay ile bulduğu tek golle mağlup ederek 4. tura yükseldi.

Günün diğer maçında normal süresi ve uzatma bölümü golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonucunda Altay'ı 7-6 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 4. tura yükseldi.

Penaltı atışlarında, Altay'dan Kadir Yazıcı, Ozan Sol, Muharrem Ozan Cengiz, İbrahim Ferdi Coşkun, Hüsamettin Yener ve Hayrullah Çelik, fileleri havalandırırken, Fatih Gül ise penaltıyı değerlendiremedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da ise Gökhan Karadeniz, Harba, Abdulkadir Özdemir, Burhan Eşer, Scuk, Erhan Çelenk ve Murat Gürbüzerol penaltı atışlarını golle sonuçlandırdı. (AA)